SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Köping Stars
Ungdom
Tredje matchen- tredje segern
2022-12-19 21:26
Glada men trötta grabbar poserar efter tredje segern på tre dagar

Köping Stars P07/08 avslutade den intensiva perioden med tre matcher på tre dagar med en borta seger mot Västerås Basket. Segersiffrorna skrevs till 65-31!

Det var ett på förhand sjukdomsdrabbat Köpingslag som åkte till Västerås med nio spelare varav en inlånad från pojkar 09/10. Och tur var väl det då Emil Nyholm klev av med feber efter den första quartern.

 

Annars så dominerade Köping Stars matchen från början och tack vare bra försvarsspel samt bra bollrörelse i anfall gick man tidigt upp i ledning. En ledning som hela tiden växte förutom under en svacka i den tre quartern då Västerås endast var sex poäng efter. Men sedan fick Köping igång anfallsspelet igen och segern var aldrig hotad. 

Både dagens matchcoach Ted Nyholm och sjuke headcoachen Peter Finger var nöjda med att grabbarna orkade prestera tre matcher, tre dagar i rad.

 

Nu pausar laget över julhelgen och hoppas att alla spelare och ledare är friska när vi kör igång igen.

 

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten.

Välj Köping Basket nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.