SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Köping Stars
Ungdom
Klubbrekord för pojkar 07/08?
2022-12-11 22:00

I lördags åkte delar av Köping Stars pojkar 07/08 till Knivsta för match i HU15-serien. Det blev en ensidig match där Köpingsgrabbarna gick segrande med 136-14.

Någon ordentlig analys kan man inte göra då skillnaden mellan lagen för tillfället är alldeles för stor. Coach Finger är nöjd över att samtliga spelare gjorde poäng utan att för den delen jaga egna avslut. Utan spelaren med bäst läge fick ta avsluten. Spelarna hanterade situationen med bibehållen respekt för sporten, sig själva och även motståndarna. 

 

Glädjande också att inlånade Ville Nyholm född 2010 från 09/10-laget gjorde debut och spelade bra.

 

Slutresultatet kan vara den största segern i Köping Stars (Köping Baskets) historia men enligt den största segern någonsin för ett Köpings lag ska vara 200-0, och ska ha tagits av Köping GIF pojkar födda 1967 någon gång på 1980-talet. 

 

Sammanfattningsvis en lite för lång resa för en sådan ojämn match men segermiddagen på KFC i Västerås uppskattades av spelarna. Nu stundar en vecka med träningar och tre matcher!

 

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten.

Välj Köping Basket nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.