SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Köping Stars
Ungdom
Pojkar 07/08
Sekunddrama mot Enköping
2022-10-01 19:34

I dag var det seriepremiär för Köping Stars HU15 i bortamatchen mot Enköping. Det var en hård batalj som hemmalaget vann med minsta möjliga marginal. Enköping vann med 49-48. 

Köpingsgrabbarna  spelade som vanligt inspirerat och aggressivt i försvarsspel och var i förarsätet i stora delar av matchen. Men slarv i passningsspelet och beslutsfattande resulterade i många borttappade bollar som gjorde att Enköping tog över i den fjärde quartern. Med en minut kvar ledde hemmalaget med 49-43 men Köpingsgrabbarna gjorde ett sista ryck med fem snabba poäng och bra försvar. Med underläge 49-48 och 5,7 sekunder kvar erövrar laget bollen och får läge för ett sista skott för vinst. Tyvärr hann man inte få iväg skottet i tid och man fick åka hem med en premiärfölust i bagaget.
 
Coach Finger är som vanligt nöjd med försvarsspelet och karaktären spelarna visade genom att arbeta sig tillbaka in i matchen. Coach och spelarna ser redan fram emot returmatchen den 18 december.
 
Bäste poäng plockare Köping: Angelos Nikolaidis 12 p ( tre trepoängsskott). Boje Finger 11 p ( tre trepoängsskott).
 

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten.

Välj Köping Basket nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.