Ungdom
Division 2/HU19
Köping Stars B besegrade Aros
2022-11-08 18:03

Köping Stars B tog sin första seger i division 2 för säsongen genom 66-59 mot Aros Basket i Västerås i söndags och passerade därmed Aros i tabellen.

Ledda av forwarden Philip Almeida, som satte 25 poäng och plockade 8 returer, tog Köping kommandot i matchen i den andra perioden till en ledning med 33-27 i paus.

Stars B-lag ökade ledningen till 49-36 halvvägs in i tredje perioden för att sen se Aros kämpa sig tillbaka till underläge med 7 poäng i slutet av matchen med Stars höll ledningen ända in till slutsignalen för sin första seger.

Andra poänggörare i Stars var Masen Saleh med 16 poäng och 8 returer, Sebastian Lindkvist med 12 poäng och 8 returer, Sarunas Maniokas med 10 poäng och 5 returer och Tefik Zekaj med 3 poäng, 3 returer, en assist och 2 steals. Unga Chris Musani från Köpings 07-lag bidrog med 7 returer.

Nästa match för Köping Stars B blir mot Täby Basket i KB-hallen på lördag 19 november med uppkast kl 14:00.